asdf

Romkocsma mentheti meg Nagy Ferót!

Csupó Gábor rendező vezetésével, már nagyban forog a több, mint 1 milliárdos költségvetésű Pappa Pia című új, magyar, zenés film. A főszerepben Szabó Kimmel Tamással, Nagy Feróval és Ostorházi Bernadettel.

A Duna-parton elszabadult a hangulat, amikor újságírók lepték el a musical forgatási területét, hogy ízelítőt kaphassanak a filmből.

PappaPia_jelenetfoto (3)

Hajós András vezetésével az egyik fő helyszínen, a Gubacsi-híd pesti hídfőjénél felépült díszletben nézhettük meg, min nevetünk és hatódunk meg jövőre a mozikban – az alkotók az egyik táncjelenet előadásával és egy bulis társaságról szóló bulis filmhez illően igazi nagy bulival fogadták a sajtó képviselőit. Egy kimázolt csónakház előtt perdült táncra a produkció néhány szereplője a sajtótájékoztatót megelőzően.

Július 11-én indult a hazai filmgyártás egyik nagy és különleges vállalkozása, amely egy már jól működő műfaj legjobb szakembereit hozta össze. A több hetes forgatáson igazi sztárokkal, különleges tehetségű kezdőkkel, dallal, tánccal, tánckarral és kaszkadőrökkel készül a PAPPA PIA – romantikus komédia a 21. század mozinézőinek.

A film forgatókönyvét Divinyi Réka írta, a rendezést az évtizedek óta Amerikában dolgozó Csupó Gábor vállalta, akinek annyira megtetszett a sztori, hogy azonnal haza is uatzott. A főbb szerepekben Szabó Kimmel TamásNagy FeróStohl AndrásReviczky Gábor valamint Ostorházi Bernadett játszik… és énekel.

PappaPia_jelenetfoto (2)

A filmben egy sosem vénülő rockzenész (Nagy Feró) meg az ő szélhámos természetű unokája (Szabó Kimmel Tamás) próbál megmenteni egy öreg csónakházat, amelynek a helyén egy gátlástalan vállalkozó (Stohl András) akar építkezni. A tízhetes forgatás, mely több mint 130 fős stábot foglalkoztat, szeptember közepéig tart.

PAPPA PIA a tervek szerint 2017-ben kerül a hazai mozikba. 

Pappa Pia - Sajtótájékoztató 2016 - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Megosztás facebookon