asdf

Rihanna jelenléte zavarba ejtő volt az Ocean's 8. forgatásán

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Nem az a kérdés, hogy a filmek utánozzák-e a valóságot, vagy a valóság a filmeket: de a kettő néha összeér, az biztos. Az új Ocean’s-film, az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése női bűnözői egyenesen a világhírű Met Gálát veszik célba, és rabolnak el egy ott csillogó, szuperértékes és nagyon őrzött nyakéket Anne Hathaway nyakából.
Az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése nem csak azért különleges film, mert néhány női bűnöző elegánsan, bájosan az egész világot (főleg férfiakat) át tudja verni benne. Hanem mert a producerei is különleges fegyvertényt hajtottak végre: a banda és az áldozat csupa sztár – a forgatáson elképesztő volt a sztárparádé, és ezzel egymást is megzavarták a szuperhíres színészek.
sarah_paulson_rihanna
"Minden munkanap arról szólt, hogy próbáljam ne kínos helyzetekbe hozni magamat. Nem bírtam fegyelmezni magam, teljesen összekavart, hogy Rihanna-val játszom. Folyton a nyomában voltam, saját dalokat énekeltem neki, de az eléggé idegesítette. Azt mondta, a szövegek nem rosszak, amiket kitalálok, csak a dallamok borzasztóak. Én erre is csak idétlenül vigyorogtam…"
sarah_paulson_sandra_bullock_rihanna
"Végül Sandra Bullock jött oda hozzám, és kért meg, hogy kicsit fogjam vissza magam. Mert ez a sztárkultusz már a munka rovására megy." – mesélte Elle DeGeneres-nek Sarah Paulson színésznő.
Ocean’s 8 – Az évszázad átverése/Ocean’s 8. - Hazai bemutató: 2018. június 21.
Megosztás facebookon