asdf

Rajzfilmsztárok lettek a Class FM műsorvezetői!

  • Szerző: Simon
A leghallgatottabb rádió műsorvezetői a hamarosan mozikba kerülő SpongyaBob: Ki a vízből! című film cserfes sirálycsapatának kölcsönözték hangjukat. A szinkronizálás Kovács Áron, Vágó Piros, Abaházi Csaba és Garami Gábor számára kihívást jelentett, de igazi profikhoz méltóan teljesítették a feladatot.

A világ leghíresebb és legismertebb tengeri szivacsát mindenki szereti, nincsenek ezzel másképp a piacvezető rádió sztárjai sem. Kovács Áronék nagy örömmel kölcsönözték hangjukat a nemsokára hazánkban is debütáló, óriási sikernek ígérkező SpongyaBob mozifilm sirály karaktereinek.abahazi_csaba_2015A köztudottan rajzfilmőrült Abaházi Csabának régi álma vált valóra. „20 éve dédelgetett vágyam, hogy szinkronizálhassak, legszívesebben Al Pacinonak és Al Bundynak adnám a hangom. Első szerepnek azonban kívánni sem lehetett volna jobbat. Amikor elárultam a gyerekeimnek, hogy hallhatják majd a hangom a filmben, visítva örültek: mindketten óriási SpongyaBob rajongók, minden adandó alkalommal megnézik a sorozatot a Nickeoldeonon, sőt az is előfordult, hogy az autóban egészen Olaszországig és vissza csak ezt nézték.”- mesélte a Class Kívánságműsor házigazdája, aki azt is elárulta, nem biztos, hogy gyerekei felismerik majd a hangját, mert a sirály szerep kedvéért teljesen el kellett változtatnia.vago_piros2015Vágó Piros izgatottan várta, hogy teljesít majd ebben a szerepben. „Különleges élmény volt számomra, hogy a rádiós műsorvezetés mellett rövid időre szinkronszínészként is kipróbálhattam magam: igazi kihívás volt a sirály hangját utánozni különböző élethelyzetekben. Először kaptam szinkron szerepet, így nagyon izgultam a kotnyeleskedő szárnyas szerepének megformálása közben, de nagyon szívesen bújtam ebbe a karakterbe. A kisfiam tudja, hogy szerepelek majd a filmben, természetesen a bemutatóra is együtt fogunk elmenni.” – árulta el a Class Délután ismert műsorvezetője.garami_gabor2015Garami Gábor számára hatalmas élményt jelentett a szinkron szerep. „Sosem szinkronizáltam még animációs filmet, most Kyle-nak, egy cserfes, minden lében kanál, beszédhibás sirálynak adtam a hangomat, aki egy igazán belevaló, nagyszájú, és beszólós karakter. Teljesen új élmény volt számomra, ahogy egy profi szinkronrendező instruált, bemutatva a karaktert. Először azt gondoltam, sirályt szinkronizálni könnyű, csak bohóckodom és elváltoztatom a hangom, hamar rájöttem azonban, hogy ez nemcsak felolvasás, hanem színészet is, nagyon komoly szakma, amihez rengeteget kell gyakorolni.” – mesélte a hétvégi Class Kívánságműsor házigazdája.kovacs_aron_3

kovacs_aron_2Kovács Áron számára hazai pálya volt a szinkronstúdió. „A rádióhoz és az énekléshez hasonlóan itt is a hangommal kellett játszani, ami ismerős terep volt, ráadásul a fiammal is szoktam elváltoztatott hangon beszélni bohóckodásból. Egyelőre nem árultam el neki, hogy egy egész estét rajzfilmben fogok szerepelni, meglepetésnek tartogatom - kíváncsi vagyok, hogy felismeri-e magától a hangom. Ha igen, jót nevetünk együtt, ha viszont nem, akkor élőben is utánzom majd neki a filmben produkált sirályhangot.” – mondta el mosolyogva a Class40 házigazdája, aki azt is elárulta, hogy a műsorvezetők a prózai részek mellett rappelni és énekelni is fognak az év egyik legjobban várt családi filmjében, amely február 12-től látható a mozikban.

Megosztás facebookon