asdf

Rachel McAdams játék közben is próbál szerény maradni

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A játék mindenkiből kihozza a szenvedélyt. Rachel McAdams például azt mesélte újságíróknak, hogy ő társasjátékozás közben valóban minden másról meg tud feledkezni, és csak egyre figyel: a győzelemre.
Mindez azért került szóba, mert az Éjszakai játék című vígjáték egy csapat eszeveszett játékosról szól, akik már meg sem tudják különböztetni az igazi bűnt a gyilkosozástól.
EjszakaiJatek_jelenetfoto (21)
"Én meg a tesóim minden karácsonykor valami táblás játékot kaptunk a szüleinktől. Gyerekkoromban meg fiatal felnőttként is nagyon keményen nyomtam velük. De ha új vagyok egy társaságban, akkor elfojtom magamban a győzhetnéket, igyekszem szerénynek mutatkozni… mintha nem érdekelne a siker." – mondta a színésznő.
game-night-movie
A színésznő azt is elmesélte, hogy a filmbeli csapat a közös munkát együtt, egy játékkal töltött estével kezdte: McAdams, Jason Bateman meg a többiek játszott egy hosszú parti Clue-t: a filmben szereplő Billy Magnussen főzte a közös vacsorát. "Billy szerencsére nem szereti annyira a társasjátékokat. Ő a főzésben akar mindenkit lepipálni: szóval, nagyon jól hangulatban kezdődött a forgatás." – emlékezett Rachel McAdams
Éjszakai játék/Game Night - Hazai bemutató: 2018. február 22.
Megosztás facebookon