asdf

Ő lesz az új tetovált lány!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A 33 éves színésznő győzte meg a készítőket, hogy bizony ő a legalkalmasabb A tetovált lány folytatására. Korábbi pletykák szerint Scarlett Johansson, Natalie Portman és Alicia Vikander neve is felmerült a nehéz sorsú hacker megformálása kapcsán, de úgy tűnik alul maradtak.
Az angol színésznőre a legtöbben talán a The Crown sorozatból, és az ennek kapcsán kapott Golden Glob-díj és Emmy-jelölés miatt emlékeznek. Claire Foy játszhatja el Lisbeth Salander-t, a megrendszabályozhatatlan, vad és nagyon okos kompjúter hackert A tetovált lány-sorozat újabb filmváltozatában. A borzasztó emlékeivel küzdő antihősnőt először Noomi Rapace keltette életre A tetovált lány eredeti svéd változatatában, azután jött Rooney Mara, aki Daniel Craig oldalán nyomozott David Fincher filmjében.
NoomiRapace_RooneyMara_LisbethSalander
A producerek most egy radikális lépéssel rögtön a negyedik kötethez nyúltak, amelynek Ami nem öl meg a címe. Mivel a tervek szerint a jövő héten kezdődik a film forgatása, már nagyon ideje volt, hogy döntsenek a főszereplőről: Claire Foy sok fordulós casting során nyerte el a lehetőséget Fede Alvarez rendezőtől, aki a Vaksötét-tel hívta fel magára a világ figyelmét.
claire-foy-golden-globes-speech
A film a tervek szerint 2018 októberében kerül a mozikba.
Megosztás facebookon