asdf

Michael Douglas nem hangyásodik el

Peyton Reed (Igenemeber, Hajrá csajok, A kicsi kocsi újra régi) keze alatt már egy hónapja pörög a Marvel szuperhős Hangyájának munkálatai. Michael Douglas játssza majd el az eredeti Hangyaembert, Hank Pym-ot, a tudóst, aki kiöregedett a szuperhősködésből, Scott Lang-nak adja tovább a stafétabotot. Őt fogja életre kelteni Paul Rudd.

"Hihetetlenül megkönnyebbültünk, amikor Michael Douglas elvállalta a szerepet a sármjával és lelkierejével, melyel minden karaktert megtölt. Nem lehetnénk izgatottabbak, hogy lássuk, hogyan kelti életre Hank Pym figuráját." - nyilatkozta korábban Kevin Feige, a Marvel Stúdió elnöke.

douglas_antman

Douglas a hétvégi Toronto-i Nemzetközi Filmfesztiválon az első Marvel-es filmszerepéről beszélt. A kétszeres Oscar-díjas színész a elmondta, az Ant-Man filmben csak Paul Rudd karaktere, Scott Lang lesz igazán Hangya, Dr. Hank Pym professzor, a feltaláló nem húzza magára a hangyás gúnyát!
 
"Paul Rudd egy sportos, kigyúrt figura! Rengeteget edzett és dolgozott azért, hogy most így nézzen ki. Úgy kidolgozta az izomzatát, hogy teljesen át kellett alakítani a jelmezét, kiszedtek belőle minden beépített hasizmot meg hasonlókat. Nincs rájuk szükség. Az én szerelésem csak fel lesz akasztva és Paul fogja majd viselni, azt is csúcs formában." -mondta Douglas, akinek a Hangyaember lesz a legelső szuperhősös filmje. Douglas elismerően nyilatkozott a Marvelt illetően és annak eredményeiről. Emellett bevallotta, hogy kezdetben nem igazán tudott azonosulni a forgatókönyvvel.
antmandouglas_rudd0
 
"Nem, tényleg nem tudtam minden szinten azonosulni a forgatókönyvvel. A Marvel csapata egészen más módon dolgozik, de nyílván jól tudják, mit csinálnak, hatalmas eredményeik vannak. De ezek a fajta díszletek, a széles vászon, ez az effektek világa, de én sose csináltam még effekt-filmet." - tette hozzá a színész. 
 
A Hangyaember 2015. július 17-én érkezik majd a mozikba
Megosztás facebookon