asdf

Mi lesz a Z világháború 2-vel?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A Z világháború Brad Pitt egyik legsikeresebb filmje volt, összesen 540 millió dollárt hozott. A folytatás előkészületben van – de tényleg csak előkészületben, mert a gyártó Paramount stúdió lemondta a bemutató időpontját, és nem is adott meg új dátumot.

A hírek szerint a film valamikor jövőre vagy két év múlva kerül a mozikba, tekintve, hogy még egy árva kockát sem forgattak le belőle. Az eredeti dátum eleve nagy kihívást jelentett volna, mert Tom Cruise új akcióhorrorja, A múmia lett volna az ellenfele a mozikban. A Z világháború 2-ről annyit lehet még tudni – amit eleve sejteni lehetett –, hogy teljesen átírják a forgatókönyvet. Az első rész (2013) rendezője, Marc Forster kiszállt a produkcióból és három évvel ezelőtt  a spanyol Juan Antonio Bayona neve merült fel, mint lehetséges rendező, de jelenleg David Fincher (Hetedik) az, aki szívesen megrendezné.

world-war-z-brad-pitt-2A múmia az év egyik legjobban várt filmje, mert átértelmezi a híres klasszikus alkotást, amely a Universal stúdió egyik legnagyobb sikere volt Hollywood fénykorában, ráadásul egy nő, Sofia Boutella alakítja a felébredő rémet. Cruise mellett Russell Crowe is felbukkan a filmben.

A múmia/The Mummy – Hazai bemutató: 2017. június 8.

Megosztás facebookon