asdf

Megvan a Harley Quinn spin-off rendezője

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Harley Quinn csapatot toboroz. A Suicide Squad – Öngyilkos osztag egyértelműen legkedveltebb karaktere Harley Quinn volt, akit Margot Robbie zsenialitása tett igazán emlékezetessé. Így nem meglepő, hogy a Warner úgy döntött, saját spin-off-ot készít a figuráról.
Az Igazság Ligája legizgalmasabb tagja a képregényekben összefogott már Katanával, Batgirllel, Macskanővel és Poison Ivyal, de hogy a Warner Bros. új képregényfilmjében kik lesznek a harcostársai, azt még teljes titok övezi.
Cathy-Yan-Harley-Quinn
Néhány fontos részlet azonban máris egyértelmű. A legfontosabb ezek közül az, hogy az őrült, és őrült szexi gyilkos, Joker élete egyetlen szerelmének szerepét ismét Margot Robbie játssza majd. Sőt, úgy tűnik a producerek a rendezőt is megtalálták – és ha igazak a hírek, akkor nagyon bátran választottak. Az új szuperhősfilmet a Kínában született, Hongkongban és az Egyesült Államokban nevelkedett Cathy Yan-ra bízzák. A fiatal rendezőnő eddig egyetlen nagyjátékfilmet (Dead Pigs) rendezett, az Sanghajban játszódik és kínai nyelvű – és nagy sikert aratott a legutóbbi Sundance Fesztivál nemzetközi versenyprogramjában. Yan, már akkor is azt nyilatkozta, hogy legközelebb angol nyelven szeretne forgatni. Úgy tűnik, hogy ez a terve valóra válhat: méghozzá hatalmas költségvetéssel, egy nagyon nagy film formájában, amelyet az egész világon számtalan rajongó vár türelmetlenül.
suicide-squad-margot-robbie
A legőrültebb nőszemély spin-off-ja a Birds of Prey című képregény alapján készül majd, amelynek a középpontjában a Harley Quinn által vezetett, nőkből álló csapat áll. A tervek szerint az év végén kezdik el forgatni a filmet. Természetesen a Suicide Squad – Öngyilkos osztag is folytatást kap, várhatóan még 2018-ban elkezdik azt is forgatni, amit Gavin O’Connor fog rendezni.
Megosztás facebookon