asdf

Mégsem jönnek Budapestre a Vámpírnaplók sztárjai

Hónapok óta szervezték az Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gálát. A minap hivatalos sajtóközleményt adtak ki a szervezők, amiből kiderült, hogy a külföldön és hazánkban is sikeres Vámpírnaplók sorozat környezettudatos sztárjai idén júniusban NEM látogatnak Budapestre. Rajongók ezrei várták a pillanatot, hogy találkozhassanak a kedvenceikkel, de hazánkban erre egyenlőre nem lesz lehetőségük. Arról nincs információnk, hogy mi a pontos oka a rendezvény törlésének, de minden bizonnyal nem olcsó mulatság lett volna! Hiszen a jegyek ára elég borsos, amit valószínűleg egy pár perc a kedvenc sztár miatt sokan nem engedhettek meg maguknak. A legdrágább belépő 460 euró, ami kb. 130 ezer  forintot jelent, a legolcsóbb belépő pedig 150 euró, kb. 42 ezer forint! 

Damon-and-Stefan

A hivatalos bejelentés: "Nagyon szomorúan és csalódottan jelentjük be, hogy az Elbűvölő Vámpírok Találkozója és Környezetvédelmi Gálát töröltük; olyan előre nem látható körülmények miatt, melyek lehetetlenné teszik, hogy a rendezvény szervezését tovább folytassuk. A szervező Alba Wolf Kft és az összes színész minden lehetséges erőfeszítést megtett a rendezvény folytatásának érdekében, de végül nem volt más választásunk, mint az, hogy közös egyetértéssel töröljük azt.  Mindannyian nagyon sajnáljuk a rajongókat, akik találkozni akartak a színészekkel, és sajnáljuk a kellemetlenséget, amit a rendezvény törlése okozott. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak a rajongóknak, akik megtiszteltek minket bizalmukkal és megvásárolták belépőiket.

A jegyek visszafizetésének rendjéről mindenkit egyedileg e-mailben értesítünk, egyúttal mindenkit meg szeretnénk nyugtatni, a befizetett jegyek árát a Vásárlási Feltételekben foglaltak alapján természetesen visszafizetjük.

Azok, akik nyereményjátékon vettek részt és nyertek, a jegyeik automatikusan törlésre kerültek."

A Vámpírnaplók szereplőivel az idei európai rendezvényeket itt találhatják meg: http://vampirediariesonline.com/tvd-cons-appearances/
Megosztás facebookon