asdf

Megérkezett Brad Pitt nálunk forgatott zombifilmjének első videója

A World War Z - Zombiháború filmadaptációja is abban a kegyben részesült a sajtótól, hogy elkészülhetett hozzá az előzetes előzetese. A teljes trailert Amerikában csütörtökön fogják bemutatni.

Csütörtökön kerül bemutatásra a Zombiháború, vagyis a World War Z első előzetese. A hírek szerint a jókora bajban lévő produkció, mint az ismeretes, eredetileg idén decemberben került volna bemutatásra a mozikban, azonban az újravágások és újraforgatások miatt a stúdió kénytelen volt elhalasztani a premiert.

Jelen állás szerint Amerikában június 21-től lehet megnézni a papíron Marc Foster által rendezett filmet, melyben többek között Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale, Matthew Fox és David Morse is szerepel. Viszont a Max Brooks-féle regényt övező hájpnak köszönhetően a filmet még mindig kiemelten kezeli a sajtó, így annak első előzetese is kiemelt figyelmet kap - az Entertainment Tonight egy nagyjából fél perces montázzsal el is kezdte promózni a trailer csütörtöki premierjét. Ki tudja, egyesek már talán ebből a nyúlfarknyi videóból is el tudják dönteni, hogy érdekelni fogja-e őket a Zombiháború mozis adaptációja. 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon