asdf

Mark Wahlberg titkolja sötét múltját a gyerekei előtt

Mark WahlbergÚgy gondolja Mark Wahlberg, nincs még itt az ideje annak, hogy gyerekeinek elmondja: pályafutását veszedelmes fiatalkorú bűnözőként kezdte. A ma már Hollywood élvonalába tartozó sztár tizenévesen narkós volt, több mint húszszor letartóztatták, s végül börtönbe került gyilkossági kísérletért és súlyos testi sértésért. A rács mögött is verekedésbe keveredett, melynek során eltörte egy másik elítélt állkapcsát. Azóta megbánta tetteit, és úgy érzi, megfizette a társadalomnak, amivel tartozott.

A sikeres színésznek és producernek négy gyereke van gyönyörű modell feleségétől: a kilencéves Ella, a hétéves Michael, a négyéves Brendan és a hároméves Grace. "Még nagyon kicsik, és addig nem mesélek nekik semmit, amíg el nem jön az ideje - mondja Wahlberg. - Nem akarom eltitkolni, mit tettem, de azt sem akarom, hogy azt gondolják: lám, apu bűnöző volt, aztán mégis simán megúszta, tehát nekünk sem kell visszafognunk magunkat."

Wahlberg óvatosságának köszönhetően jó ideig legújabb filmjét sem láthatják a gyerekei. A Pain & Gain vicces, de nagyon korhatáros thriller: Wahlberg és Dwayne Johnson olyan testépítőket játszanak benne, akik emberrablásból akarnak meggazdagodni, de próbálkozásuk szörnyű tragédiába torkollik.

(Pain & Gain - hazai bemutató: 2013. augusztus 8.)

UIP-Duna

Megosztás facebookon