asdf

Mark Wahlberg múltját állati cikinek tartják a gyerekei

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Mindenkinek el kell indulni valahogy az életben. Van például, aki előbb utcagyerek lesz, akinek meggyűlik a baja a rendőrséggel, aztán rapper és alsónadrág-modell válik belőle, míg évek múltán szorgos munkával be nem verekszi magát a legnagyobb hollywoodi sztárok közé.
Mark Wahlberg-nek így fest a zanzásított életrajza, és ő büszke arra, hogy milyen mélyről milyen magasra jutott, a gyerekei azonban más véleményen vannak.

A srácoknak az utcagyerekség talán még menő is lenne, de hogy édesapjuk Marky Mark néven milyen gáz számokat adott elő, azt nem tudják megemészteni. Együttesének, a Marky Mark and the Funky Bunch-nak a Good Vibrations volt a legnagyobb slágere, és legutóbb ez verte ki a biztosítékot.
Mark-Wahlberg-instantfamily00
„A minap kimentem a feleségemmel meg a legnagyobb fiammal egy meccsre. A szünetben bejátszották a Good Vibrationst. A feleségem elkezdett röhögni, ránézek a fiamra, és azt látom, vörös fejjel igyekszik elbújni a sapkája mögé. Ezt én teljesen megértem, és nem akarom, hogy a múltam az ő terhük legyen, maradjon csak az enyém.” – mesélte Wahlberg egy beszélgetős műsorban.
Mark-Wahlberg-instantfamily
Mark Wahlberg-et hamarosan az Instant család-ban láthatjuk. Az általa játszott karakter feleségével (Rose Byrne) három gyereket fogad örökbe, és sejtelme sincs arról, ezzel mekkora lavinát zúdít a nyakába. A rendező saját tapasztalatai alapján készítette a vígjátékot, Wahlberg-gel pedig jól ismerik egymást, hiszen együtt vitték sikerre a Megjött apuci 1-2-t.
Instant család/Instant Family – Hazai bemutató: 2019. január 24.
Megosztás facebookon