asdf

Már most rekordot döntött a Halálos iramban 8.

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Még be sem mutatták a Halálos iramban sorozat nyolcadik darabját, máris rekordot mondhat magáénak. Manapság ritkán készítenek 160 perces filmeket – ez Hollywood hőskorában volt divat.

Igaz, akkor két részben vetítették a maratoni hosszúságú mozikat, és a szünetben a nagyközönség kinyújtóztathatta ülésben megfáradt tagjait. A Halálos iramban 8. majdnem két és fél óráját egyhuzamban kell majd végignézni, igaz, valószínűleg senki nem fog panaszkodni emiatt, mert repül majd az idő.

Az előzetes alapján nem tűnik hencegésnek a főszereplő-producer Vin Diesel kijelentése, hogy ekkora durranással még nem találkozott a pályafutása során. Ha csak azt vesszük, hogy eddig még soha nem készült autós üldözés tengeralattjáróval, elhihetjük, hogy az akciót tényleg sikerült kimaxolni a filmben.

halalos_iramban_2017_04Időközben kiderült, hogy az Oscar-díjas Helen Mirren az al-főgonosz Jason Statham édesanyját alakítja, ám azt még homály fedi, hogy a fő-főgonosz Charlize Theron kicsoda a történetben. Csak annyi biztos, hogy mindenki bánatára a többiek – azaz a „család” – ellen fordítja Diesel karakterét, tehát az elképesztő akciók mellett a drámának is fontos szerep jut.

Halálos iramban 8./Furious 8 - Hazai bemutató: 2017. április 13.

Megosztás facebookon