asdf

Már megvan a Vaksötét 2. forgatókönyve

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Tetovált lány után Vaksötét és Koboldkirály. Fede Alvarez nem szeret lustálkodni.
Fede Alvarez, a Vaksötét című (egyébként Magyarországon forgatott) filmjével váratlan nagy sikert aratott: a 10 milliós költségvetésű mozi összbevétele meghaladta a 150 millió dollárt, így és hirtelen nagyon sok producer ajánlott neki munkát.
A spanyol rendező legújabb mozija a Tetovált lány-sorozat új része, az Ami nem öl meg (Girl int he Spider’s Web), amely egészen új irányba terelheti az Emmy és Golden Globe-díjas Claire Foy karrierjét, hiszen bebizonyította, hogy kemény, vad női karaktereket is képes eljátszani…
Fede Alvarez_Claire Foy
De miközben a film pörög a mozikban, Alvarez már a következő filmjein dolgozik: úgy tűnik, hogy a Vaksötét és a Gonosz halott folytatását is szívesen megcsinálná.
fedealvarez_Don't Breathe
"A Vaksötét 2-nek már megvan a forgatókönyve, az új Gonosz halott-nak még nincs. Úgyhogy rendezőként vagy producerként inkább a Vaksötét-nek szeretnék most nekiugrani." – nyilatkozta.
 
Egy másik szerződése szerint viszont előbb a Fantasztikus labirintus remake-jén fog dolgozni: az eredeti ’86-os rémisztő fantasy azért vált legendássá, mert David Bowie játszotta benne a Koboldkirályt. Fede Alvarez-nek most valami mást kell kitalálnia.
Megosztás facebookon