asdf

Már Kubában robbantgat a Transformers stábja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Michael Bay rendező azzal lelkesíti a Transformers-rajongókat, hogy elkezdett képeket posztolni az ötödik rész forgatásáról.

Bay és a csapata a Halálos iram 8. után a második amerikai szuperprodukció, amely a kommunista országban forgat, kihasználva, hogy Amerika és Kuba kapcsolatai látványosan javultak az utóbbi időben. A rendező egy zöld veterán autó képét posztolta először, amivel kapcsolatban a rajongók azt találgatják, vajon a film egyik alakváltó robotjáról van-e szó, vagy Bay csak meg akarta ragadni a kubai utcák hangulatát, ahol olyan oldtimerek poroszkálnak, amilyeneket már sehol máshol nem tartanak üzemben.

 

A szintén Mark Wahlberg főszereplésével készülő Transformers: The Last Knight az utolsó epizód a sorozatban, amelyet Bay rendez, mivel szeretne más projektekkel foglalkozni, ami a rengeteg munkával járó robotos franchise folytatása mellett képtelenség lenne.

Transformers-Optimus-Prime-718x400

Miközben a Halálos iram 8. javában készül, a Universal stúdió június 22-én újra mozikba küldi az első részt, amely 15 éve a csaknem 4 milliárd dollárt hozó sorozat nyitánya volt. A viszonylag szerény költségvetésű, alig ismert színészekkel forgatott film mindenki meglepetésére több mint 200 millió dolláros összbevételt termelt, és a Universal egyik legjobb befektetésének bizonyult. A legutóbbi Halálos iram opusz már másfél millió dollárt fialt, és még többet várnak a következő résztől.

Halálos iramban 8./Furious 8 – Hazai bemutató: 2017. április

Transformers: The Last Knight – Hazai bemutató: 2017. június

Megosztás facebookon