asdf

Már a Tűzgyűrű 3-ra készülnek!

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Öt éve meglepetésszerű sikert aratott a Tűzgyűrű című fantasztikus akciófilm. Volt, aki előre fanyalgott: mennyire tudja megragadni a nézők figyelmét egy olyan szuperprodukció, amelyben óriásrobotok küzdenek a másik dimenzióból jött óriásszörnyek ellen?
Nos, a film több, mint 400 millió dolláros összbevételt ért el, tehát elég sok nézőt érdekelt a történet. Elkészült a folytatás, a Tűzgyűrű -  Lázadás, amelyben a szörnyek visszatérnek, hogy most szándékaik szerint már ne csak megtizedeljék, hanem el is pusztítsák az emberiséget. Az új főszereplő a Star Wars sorozat sztárja, John Boyega, aki a film egyik producere is.
John Boyega_Pacific Rim
A fiatal-színész producer annyira beleszeretett új feladatkörébe, hogy már a harmadik részre készül. Az IGN News szkeptikus kérdésére, miszerint vajon mi újjal lehet előállni két robotos-szörnyes film után, ezt a választ adta: „Valószínűleg ezúttal mi megyünk majd át az ő világukba a dimenziókapun át. Ehhez persze új technológia és fegyverzet kell, mert az eddigi robotok nem lesznek alkalmasak a harcra idegen földön. Valamit biztosan ki fogunk találni, amivel szintet tudunk lépni.”

Tűzgyűrű -  Lázadás/ Pacific Rim: Uprising – Hazai bemutató: 2018. április 5.
Megosztás facebookon