asdf

Középföldéről a boszorkányok világába

Bár Vin Diesel miatt jelenleg mindenki A galaxis őrzőire illetve a soron következő, tragikus körülmények között készülő Halálos iramban 7. részére figyel, ám nem szabad elfelejteni azt, hogy jelenleg is előkészületek alatt áll a népszerű színész egyik legizgalmasabb projektje, a The Last Witch Hunter.

Azt már régóta tudjuk, hogy a film főszereplője Vin Diesel lesz, aki mellé meglepetésre csatlakozott a fantasy filmekben nem túl otthonosan mozgó, ám annál nagyobb színészi „haderőt” képviselő Michael Caine is. Most pedig újabb nevet szerződtettek le a gárdába, aki nem más, mint a világ Frodója, Elijah Wood!

elijahwood_vin_diesel_mellett_a_boszorkanyvadaszban

A Gyűrűk Ura-trilógia sztárja is hasonló gondokkal küzd, mit Harry Potter vagy Edward Cullen: nagyon nehezen tud kitörni abból a skatulyából, amibe a szerepe belekényszerítette. Ennek ellenére Elijah Wood is komolyan próbálkozik azzal, hogy végleg maga mögött hagyja a gyűrűhordózó szerepét, ezért hasonlóan „varázsló kollégájához”, ő is horror-filmmel, Maniac-kel a próbálkozott egy újabb színt megmutatnia magából. Most pedig a The Last Witch Hunter c. fantasy filmhez csatlakozott, ahol vélhetően Vin Diesel mellett vagy ellen próbál majd meg életben maradni.

Breck Eisner rendezésében készülő fantasy filmnek még nincsen hivatalos bemutató dátuma

Megosztás facebookon