asdf

Közeleg az utolsó másnap

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Múlt hétfőn Las Vegasban, a Regency Village Theater előtt, majd szerdán Londonban a Leicester Square-en gyűltek össze a részegesek rajongói. Megtartották a Másnaposok 3. része (16) (The Hangover Part III, hazai bemutató: május 30.) két legnagyobb premierjét, ahol a díszes társaság újra összegyűlt.

A stáb azt állítja, hogy a vegasi kaszinótulajdonosok viselkedésén tudták igazán lemérni, mekkora siker is a három Másnaposok-film.

THE HANGOVER PART III

– Amikor 2008-ban akartunk itt forgatni, nem nagyon voltak segítőkészek – mesélte Zach Galifianakis, a Másnaposok legviccesebbje. – Most meg mindenki próbált rábeszélni minket, hogy nála is legyenek jelenetek. A Bellagiónak azt mondtuk, kapcsolja ki a szökőkutat, és két perc múlva leállt az egész. Chow azért siklóernyőzik végig a kaszinók felett totál szétütve, hogy minden hely jól látsszon egyetlen snittben.

A világ egyetlen olyan filmsztárja, aki körzeti orvosként kezdte a működését, a Mr. Chow-t alakító Ken Jeong pedig már célozgatni kezdett arra, amit sokan suttognak: hogy bár sokszor nyilatkozták, ez lesz a vége, az alkotóknak még vannak ötleteik.

– Boldogan akárhányszor újra eljátszanám Mr. Chow-t – nyilatkozta a koreai származású komikus. – Az első rész óta az életem fekete-fehérből Technicolorrá változott.

A lelkesedése érthető: a három Másnaposok film világsztárrá tette őt. Arról nem is beszélve, hogy a harmadik részért már ötmillió dollárt kaszált.

 

Megosztás facebookon