asdf

Kommandósok vették körül Horváth Évát

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: Cinetel
Horváth Éva és Sípos Peti igazi védett személynek érezhette magát A túlélő című film budapesti premierjén. Világsztároknak szóló figyelem járt ki a sztároknak így igazi kommandósok kísérték őket a bemutatón.

Budapesten tegnap mutatták be a két Oscarra jelölt A túlélő című filmet, az amerikai SEAL elit kommandó 2005-ös bevetésének emléket állító akciót. A haditengerészet négy magasan képzett katonájának afganisztáni küldetése az ott rejtőzködő tálib vezér likvidálásáról szólt, ám igen csúnya kudarcba fulladt. Az amerikai debütálás után hazánkba is megérkezett a többszörös díjnyertes film, és a bemutatón élethű felszerelésben tiszteletüket tették a tengerentúli bevetések szakértőivé váló airsoft játékosok is, akik gyűrűbe fogták az eseményre érkező Horváth Évát.

HorvathEva2

„Átéltem már ezt-azt, de védett személyként még soha sem kísértek. Öt felfegyverkezett katona vett körbe, és nem engedtek el addig, amíg le nem ültem a moziteremben. A filmmel kapcsolatban nagyon érdekeltek a túlélési technikák, hogy mire képes vészhelyzetben az ember. Egyébként is híve vagyok az izgalmas kalandoknak, az olyan szituációknak, amikor saját határainkat is képesek vagyunk átlépni. Bár eléggé vállalkozó szellemű vagyok, a film láttán azt mondom, képtelen lennék egy kommandós kiképzésre, de tisztelettel és érdeklődéssel nézem azokat, akik ezt a szakmát hivatásból űzik” – mondta Horváth Éva, hozzátéve, hogy önnön képességeinek leginkább a tériszonya és a klausztrofóbiája tud határt szabni. Ettől függetlenül szívesen részt venne egyszer egy airsoft-eseményen, ahol élethű katonai felszerelésben és fegyverekkel játszanak el bevetéseket.

HorvathEva3

A megtörtént eseményeket rekonstruáló kommandósok a filmbemutató vendégei között kiszúrták az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagját, Sipos Petit is, akit az este folyamán szintén védett személyként kezeltek.

HorvathEva4

A 40 millió dolláros A túlélőt, amelyet a Las Vegas Film Critics Society Awards a legjobb akciófilmnek választotta, és amelyért Mark Wahlberg a Critics Choice Movie Awards gálán elnyerte az amerikai kritikusok legjobb akciófilmes színész elismerését a hazai mozizók február 6-tól tekinthetik meg.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon