asdf

Képeken: Régi barátok és új szövetségesek - Az éhezők viadala - A kiválasztott 1.

  • Szerző: Simon
2014 erős évet zárhat a fiatal sci-fi / fantasy könyvadaptációkból, a Beavatott, az Útvesztő nagy sikert aratott a jegypénztáraknál, ahhoz, hogy kötelező legyen a folytatás. A Twilight és a Harry Potter óta az Éhezők viadala a legnagyobb ász, aminek az utolsó előtti fejezete idén ősszel kerül a mozikba.
A nevezetes Éhezők Viadala első és második része egy szakasz végét jelenti, hisz a Futótűzben véget ért Katniss Everdeen drámai szöktetése az Arénából, miután őt és pár barátját elküldték a 13-as körzetbe hogy beálljanak a lázadók közé. Ám a lázadók csapatát már nem erősíti Peeta Mellark vagy Johanna Mason, mindketten a Capitoliumban raboskodnak. A Lionsgate a rajongók (és a nézők) kedvében járt, amikor kedvcsinálóként új karakter fotókat töltött fel Az Éhezők Viadal hivatalos Instagram oldalára, bemutatva ismerős arcokat és az újakat, akik Az éhezők Viadala: Kiválasztott első részben fognak megjelenni.
hunger-games-mockingjay-part1
hunger-games-mockingjay-part1-00
hunger-games-mockingjay-part1-01
hunger-games-mockingjay-part1-02
hunger-games-mockingjay-part1-03
hunger-games-mockingjay-part1-04
Beetee, Haymitch, Effie, Finnick, Gale, Plutarch Havensbee és Ceaser Flickerman mind visszatérő szereplők, ők pedig az ismeretlen arcok: Pollux operatőr (Elden Henson) Messalla az asszisztens (Evan Ross), Cressida (Natalie Dormer) a rendező, Pollux testvére Castor (Wes Chatham) és Alma Coin elnökasszony jobb keze Boggs (Mahershala Ali).
hunger-games-mockingjay-part1-05
hunger-games-mockingjay-part1-06
hunger-games-mockingjay-part1-07
hunger-games-mockingjay-part1-08
hunger-games-mockingjay-part1-09
hunger-games-mockingjay-part1-11
hunger-games-mockingjay-part1-12
 
Vélhetően kiemelkedő karakterek lesznek Az éhezők viadala a Kiválasztott első részében, mert amióta Katniss a forradalom szimbólumává vált, a csatatéren neki kell majd lelkesíteni a lázadó erőket, hű követőit. Míg a Futótűzben Katniss alkut kötött Snow elnökkel hogy támogassa a Capitoliumot, a következő filmben úgy tűnik hasonló megállapodást köt Coin-nal annak érdekében, hogy megvédje egyik szerettét. A gladiátori előzmények tekintetében számíthatunk rá, hogy lesz egy szép kis mészárlás a Kiválasztottban, de sokkal komolyabb vérengzést kell elképzelni, mert Katniss és szövetségesei a Capitoliummal száll szembe.
 
Az éhezők viadala: A kiválasztott első része 2014 november 20-án érkezik a mozikba.
Megosztás facebookon