asdf

Julianna Marguiles alakítása idén újra Emmy díjat ért

  • Szerző: Nikk
Magyar idő szerint ma hajnalban harmadik alkalommal vehette át a legrangosabb televíziós elismerést A férjem védelmében sztárja. Julianna Marguiles a legjobb drámai színésznőnek járó kategóriában többek között maga mögé utasította Claire Danyes-t, Kerry Washington-t és Robin Wright-t.

A Universal Channel sikersorozatának főszereplőjét, Julianna Marguilest zsinórban negyedik éve jelölik Alicia alakításáért Emmy díjra. 2011 után pedig idén újra a színésznő vehette át a televíziós elismerést Los Angelesben.

fv 1

„Milyen csodás időszak ez a nőknek a televíziós szakmában – kezdte köszönőbeszédét Julianna Marguiles, utalva a vele egy kategóriában jelölt kolléganőire, majd A férjem védelmében stábjának köszönte meg Emmy díját. – „Josh Charles, minden nap hiányzol, nem is értem, hogy képzelted ezt!” – üzente a színpadról a sorozatból idén távozó kollégájának.

julianna

A képernyőn ügyvédnőt játszó színésznőt férje kísérte el a gálára, aki szakmai tanácsokkal is szolgálhat feleségének, hiszen jogászként dolgozik. Julianna első Emmy díját majdnem tíz évvel ezelőtt vehette át a Vészhelyzet Carole-jaként.

A férjem védelmében hatodik évadán a stáb már gőzerővel dolgozik, szeptember végén debütál Amerikában, s hamarosan a Universal Channel műsorára is megérkezik.

fv 2

Megosztás facebookon