asdf

Julia Roberts szerint mindig ott a lehetőség, hogy pozitívabbak legyünk

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Freeman Film
Julia Roberts imádnivaló mosolya lassan 30 éve lázban tartja a világot. Szépsége, közvetlensége, elbűvölő személyisége ugyanolyan erővel taglózza le a nézőket ma is, mint 1990-ben, amikor berobbant a sztárvilágba a Micsoda nő! főszerepével.
Az idén 50. születésnapját ünneplő Juliát, akit a People magazin ötödszörre is a világ legszebb nőjének választott, az ünnepi szezon legkedvesebb, leginspirálóbb családi filmjében, Az igazi csodában láthatják viszont a mozirajongók.
julia-roberts-wonder-movie
„Az igazi csoda a családról, a barátságról, a szeretetről, és mindenek felett a kedvesség erejéről szól. Egyszerre humoros és megindító. Egy olyan film, amit mostanában ritkán lát az ember a mozikban.„ – mesélte lelkesen az Oscar-díjas színésznő, aki Az igazi csodában egy arcdeformitással született kisfiú, Auggie édesanyját kelti életre.
jacob tremblay-wonder
A New York Times bestsellere alapján készült azonos című könyvet Julia pár évvel ezelőtt esténként a gyermekeinek (Hazel és Phinneaus 13, Henry 10) olvasta fel, akik nagy érdeklődéssel fogadták a történetet. „Mindannyian imádjuk a könyvet. Valamelyik este az egyik srácom azt kérdezte, hogy ugye szerintem is készül majd film a regényből, amire azt válaszoltam, hogy persze, biztosan. És ez volt az a pillanat, amikor eldöntöttem, hogy én szeretném eljátszani Auggie édesanyját. Szóval az első lökést a saját gyerekeimtől kaptam meg.”
julia roberts and jacob tremblay
A történtek után Julia egyből fel is hívta az ügynökét, és kiderült, hogy már a Micsoda nő! egyik producere lecsapott a sztorira, így nem is volt kérdés, hogy több mint 26 év után újra együtt dolgozzanak. Julia negyedik gyermekeként tekintett az Auggie-t alakító Jacob Tremblay-re a forgatások alatt, aki számára hihetetlenül megnyugtató jelenség volt a színésznő jelenléte. „Bármit is mondott mindig jobban éreztem magamat utána. Sokszor bevetette a különleges anyuka-szupererejét. És még a szülinapomat sem felejtette el. Kiderítette, hol leszek aznap és szív alakú lufikat küldött a szobámba. Nagyon jól esett, hogy gondolt rám.” – mesélte egy interjúban az Auggie-t alakító fiatal tehetség. „Mindig megvan a lehetőségünk arra, hogy egy kicsit figyelmesebbek, pozitívabbak legyünk, és törődjünk egymással. Fontos üzenete van a filmnek, amire szerintem most nagyobb szüksége van a gyerekeknek és a felnőtteknek, mint valaha.”- tette hozzá a színésznő.

A karácsonyi szezon egyik nagy meglepetése, Az igazi csoda Julia Roberts, Owen Wilson és Jacob Tremblay főszereplésével december 14-től látható a hazai mozikban.
Az igazi csoda/Wonder - Hazai bemutató: 2017. december 14.
Megosztás facebookon