asdf

Jönnek a mocskos szájú, szerelmes virslik

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Disznó virslikről, hamvas bucikról filmet készíteni nem magától értetődő ötlet.

"Valószínűleg ez a legvadabb dolog, amit valaha csináltunk, pedig már háborút is robbantottunk ki majdnem." – büszkélkedett Seth Rogen, a Virsliparti című animációs film kitalálója, írója és főszereplője, egy bucija után vágyakozó hotdogvirsli hangjának kölcsönzője, aki egyik legutóbbi vígjátékával halálra sértette Észak-Korea minden vezetőjét.

Virsliparti_jelenetfoto (18)

Az újságírók azt is megtudhatták tőle, hogy legelőször a film címe volt meg, és mert az sok haverjának tetszett, elkezdett gondolkodni azon, hogy milyen történetet rakhatna mögé. Eleinte csak egy csapat haver hülyéskedéseit akarta megfilmesíteni.

"Egyszer együtt lógtunk Jonah Hill-lel, és az ő ötlete volt, hogy lehetnének igazi virslik a főszereplők... attól kezdve ez volt a kedvenc filmtervünk. Mert ha belegondol az ember, az ételek titkos élete tényleg borzasztó: szeretjük őket, aztán mégis megesszük őket!"

Sausage Party

Seth Rogen mellett olyan hírességek adják a hangjukat az ételekhez, mint Paul Rudd, Edward Norton, Jonah Hill, Salma Hayek vagy James Franco.

Virsliparti/Sausage Party - Hazai bemutató: 2016. október 6.

Megosztás facebookon