asdf

Jön a Fűrész nyolcadik része

  • Szerző: Simon
Bár a hetedik rész után azt ígérték, hogy nem készítenek több részt a már-már abszurdan vérengző horror szériából, most jött a hír, hogy már dolgoznak a nyolcadik részen.

Kevés horrorfilm élt meg ennyi folytatást, mint James Wan 2004-es Fűrész című alkotása. 2010-ig bezárólag összesen 7 rész készült a Kirakós gyilkos történetéből. Az utolsó 3D-s alkotás kapcsán a sorozatot gyártó stúdió, a Lionsgate azt ígérte, hogy a történet lezárul, nem készül több folytatása. Ehhez az is hozzájárulhatott, hogy az utolsó darab nem lett annyira sikeres. Ezután felmerült egy remake ötlete is, de most kiderült, hogy mégis inkább folytatják a szériát, úgyhogy már dolgoznak is a Fűrész nyolcadik részén.

fűrész 8A franchise azzal emelkedett ki társai közül, hogy az elképesztően véres és nyomasztó gyilkosságok mellett az egyes részek egy sorozatos krimiként egyre több dolgot fedtek fel a Kirakós gyilkos életéről és motivációjáról.

Az már szinte biztos, hogy a főgonoszt alakító Tobin Bell ismét visszatér majd, de a történetről, további szereplőkről és a premier pontos dátumáról egyelőre semmilyen információ nincs. Viszont a korábbi részek kapcsán már tudjuk, hogy a Fűrész filmek pár hónap alatt elkészülnek, így a stúdió által jövő októberre tervezett bemutató akár össze is jöhet.

Ti mit látnátok szívesen a Fűrész nyolcadik részében?

Megosztás facebookon