asdf

Johnny Depp láthatatlanná válik

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Ismét nagyot gurított a Universal stúdió: sikerült szerződtetni Johnny Depp-pet A láthatatlan ember főszerepére. Ez már a második nagy dobásuk, miután megnyerték Tom Cruise-t az új Múmia-film számára.

A stúdió ezzel folytatja azt a projektjét, hogy feltámasztja a harmincas évek klasszikus szörnyfilmjeit. Évente egy produkcióval rukkolnak elő, a konkurencia szuperhősös filmjeivel versenyezve. A múmia és A láthatatlan ember után eljő tehát Drakula, Frankenstein fia, Van Helsing (de nem a legutóbbi változat vicces stílusában, hanem rémesen komolyan), Frankenstein menyasszonya és a Farkasember. A célkitűzés az, hogy ne a valóságtól teljesen elrugaszkodott történeteket vigyenek vászonra, hanem a műfaj szabályainak betartása mellett a történet aktuális szörnyének identitásproblémáit boncolgatják, aki olyan kérdésekre keresi a választ, hogy kicsoda ő és hol a helye a világban.

johnnydeep-themummyA múmia készítése már előrehaladott állapotban van, hősei amerikai kommandósok, akik egy antiterrorista akció során különös leletre bukkannak az iraki sivatagban.

The Mummy - Hazai bemutató: 2017. március

Megosztás facebookon