asdf

Johnny Depp köszöni, de nem kér az Oscar-ból!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Fekete mise című gengszterfilm kapcsán szinte közhely már, hogy a kritikusok Johnny Depp “nagy visszatéréséről” írnak, és egyre többen teszik hozzá: a színésznek jó esélye van rá, hogy Oscar-díjjal jutalmazzák, ahogy egy kegyetlen bostoni maffiavezért, az FBI besúgóját alakítja.

black-mass-johnnydDepp természetesen másképpen reagál, mint bárki tenné. Eddig háromszor jelöltek Oscarra, de ő nem tesz úgy, mintha örülne, inkább tiltakozik. Azt mondja, nem kér az Oscarból.

"Soha az életben nem akarok olyan izét nyerni. Nem akarom, hogy köszönőbeszédet kelljen mondanom. Kétszer vagy háromszor jelöltek már, azt kaptam. A nevezés bőven elég nekem." – válaszolta a BBC újságírójának. Az is lehet, hogy fordított logikával, így akarja meggyőzni az Amerikai Filmakadémia tagjait, hogy rá szavazzanak? Nem tudni. Az biztos, hogy a kritikusaival sem ért egyet.

"Milyen szöveg az, hogy “visszatértem”? Honnan tértem volna vissza? A halálból? Semmi mást nem csinálok a Fekete misé-ben, mint amit az összes többi filmemben. Játszom." – csodálkozott a szeszélyes színész

Fekete mise/Black Mass - Hazai bemutató: 2015. november 12.

Megosztás facebookon