asdf

Johnny Depp játssza Houdinit egy Indiana Jones stílusú filmben

Depp következő nagy fogása a híres bűvész Harry Houdini szerepe lesz. A legújabb mozi célja, hogy felfedjék a bűvészt övező mítoszt, Houdini szenvedélyeit valamint titkos életét amelyet kettős emberként élt.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Harry Houdiniról szóló The Secret Life of Houdini (Houdini titkos élete) című film főszereplőjét fogja alakítani Depp. A világ egyik leghíresebb "mágusáról" szóló filmet Dean Parison rendezi, aki legutóbb a RED 2-n dolgozott. A film bemutatja, hogy Houdini nemcsak bűvész volt, de egy okkult nyomozó is - Deppnek ez egy tökéletes szerep, ahol kalapot viselhet (mint oly sokszor) és a természet feletti birodalomban tölthet el időt. 

johnnyhoudini

Számos Tim Burton filmben szerepelt (Alice Csodaországban: Őrülöt Kalapos vagy a Charlie és a csokigyár: Willy Wonka), ahol kiválóan hozta az örült karaktereket, így ezt a szerepet neki találták ki.

A produkciót 2009 óta próbálják mozivászonra vinni, ugyanis akkor jelentették be, hogy megvásárolták William Kalush és Larry Sloman 2006-os könyvének adaptációs jogait. A Lionsgate szerint nem egy életrajzi filmre kell számítanunk, hanem egy afféle akció-thrillerre, mely nagyjából az Indiana Jones-filmet szellemiségét követné. Érdekesség, hogy Houdiniről egy tévés minisorozat is készül Adrian Brody főszereplésével, amit nemrég Budapesten forgattak.

A film William Kalush és Larrx Sloman azonos című könyvén alapszik, amelynek forgatókönyvét Noah Oppenheim írta. Depp utolsó két filmje nem volt különösen sikeres, sem a Transzcendens sem a Magányos lovas nem nyűgözte le a kritikusokat. Depp jelenleg a Black mass című filmen dolgozik, amiben egy hirhedt bűnözőt alakít: Whitey Bulger. jövőre Az 50 éves színészt jövőre a Karib-tenger kalózai ötödik részében, és az Alíz Csodaországban 2. részében is láthatjuk. 

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon