asdf

Íme az első képek a Toy Story 5-ből

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: ScreenRant
A Disney D23 rendezvényén egy új kép látott napvilágot a Toy Story 5-ből, amely Woody és Buzz Lightyear visszatérését erősíti meg.

Az új Toy Story-filmet Andrew Stanton (Toy Story-filmek, Némó nyomában, Wall-E) rendezi, és a Toy Story 5. várhatóan a Toy Story 4. befejezése után folytatja a történetet, amiben egy újabb kaland erejéig összehozza a jól ismert szereplőket. Az előző film véglegesnek tűnő befejezése ellenére úgy tűnik, hogy a karaktereknek még rengeteg dolguk lesz az új történetben, amelyben újra együtt kalandoznak a régi barátok. A Pixar a D23 expón két új képet tett közzé a Toy Story 5-ből.

toystory5-pixar

Az új kép arra utal, hogy Bonnie elhanyagolja játékait az új technológia kedvéért. Bár az is kérdéses, hogy végül hogyan kerül mindenki újra össze, úgy tűnik, hogy az elsődleges konfliktus a hagyományos játékok és az új, digitális játékok között bontakozik ki. Bár a történetről nem árultak el részleteket, a kép alapján feltételezhetjük, hogy nem sok idő telt el az előző film és a legújabb rész között. Bonnie valószínűleg már egy kicsit idősebb, mivel egyedül használja az internetet, de nem elég idős ahhoz, hogy teljesen elhanyagolja a játékait.

toystory5-pixar

A film egy olyan cselekménnyel folytatódik, amelyben a játékok egy új kihívással - a mesterséges intelligenciával - szállnak szembe, és megtudjuk, hogy a játékok miként szorultak ki az újabb technológiák, például az online játékok javára. Főhőseinknek egy Buzz Lightyear-klónhadsereggel is meggyűlik a bajuk.

A Toy Story 5. amerikai premierjét 2026. június 19-re tűzték ki. 

Megosztás facebookon