asdf

Így romantikázik a tengerparton Anne Hathaway

  • Szerző: Nikk
Bombaként robbant a hír, amikor Anne Hathaway a legnagyobb titokban férjhez ment 2012-ben. A színésznő mindössze 100 vendég előtt mondta ki a boldogító igent kollégájának, Adam Shulman-nek. A párost a napokban Miami partján látták romantikázni.

Megtalálta a boldogságot Az Ördög Pradát visel sztárja. Bár a szerelmesek immáron 17 hónapja házasok, a napokban mégis nászutasokat meghazudtoló boldogsággal romantikáztak Miami-ban. Anne és férje szinte egy percre sem tudták elengedni egymás kezét, folyamatosan ölelgették és csókolgatták egymást. Az Oscar-díjas színésznő mosolya fülig ér, és még az arra tévedő bámészkodók sem zavarták meg őt a bohóckodásban. A barna hajú szépség smink nélkül, porcelán fehér bőrrel, szél fújta hajjal vetette bele magát hol a habokba, hol pedig férje karjaiba.

annemasodiknaszut1

annemasodiknaszut2

Élethű babát készítettek Anne Hathaway-ről. A Túl a barátságon csillagáról nemrég új viaszbabát készítettek, amelyet a hollywoodi Madame Tussauds-múzeumban lepleztek le.

annehbabu

A bábun több mint 20 művész dolgozott, és körülbelül 67 millió forintba került. Mind a ruhát, mind a testtartást a való életből mintázták, egészen pontosan a 2011-es, 34 éves Kennedy Center Honors rendezvényéről.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon