asdf

Hugh Jackman-nek nehéz dolga volt az expolitikussal

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Egy ausztrál és egy kanadai végre szembenéz az amerikai valósággal. Hugh Jackman és Jason Reitman a telluridi filmfesztiválon bemutatott közös filmje, A befutó témája a politika, a szex és a szabad sajtó.
A megtörtént esetet feldolgozó film hőse az 1988-as amerikai elnökválasztás biztosnak látszó győztese, Gary Hart, aki egy szerelmi ügyét leleplező sajtócikk nyomán nem tagad semmit, hanem egyszerűen kiszáll a versenyből – és ezzel lehetővé teszi George Bush győzelmét.

Hugh Jackman A befutó című film kapcsán elárulta az újságíróknak, hogy az egyetemen újságírást tanult, és külön vizsgázott újságíró etikából – és úgy látja, ma egyre nehezebb, egyre keményebb és egyre fontosabb munka az, amit a sajtóban dolgozók végeznek. És amikor a forgatás előtt találkozott az eredeti Gary Hart-tal, akkor az egykor tanultakat próbálta alkalmazni.
hugh jackman gary hart_movie
"Rejtélyes figura, nagyon becsületes és nagyon őszinte, de nem hagyta, hogy a fejébe lássak. De nekem mint színészek döntéseket kell hoznom… még akkor is, ha ez a film nem válaszol, hanem kérdez, és persze… nyilván nagyon összefügg a jelenünkkel is." – mesélte a színész az expolitikussal való találkozásról. Hugh Jackman mellett olyan kiváló színészek láthatóak a filmben, mint Vera Farmiga, J.K. Simmons és Kevin Pollak.
A befutó/The Front Runner - Hazai bemutató 2019 eleje
Megosztás facebookon