asdf

Hivatalos: Jön A feláldozhatók 4.

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Variety
Eddig csak találgatások övezték A feláldozhatók franchise folytatását, de a kínaiak nem akarták veszni hagyni a dolgot, így a Nu Image/Millennium stúdió és a Kínai állam közötti szerződésnek köszönhetően érkezik A feláldozhatók 4.

A Variety szerint ez már hivatalos és a film forgatását jövőre kezdik el, hogy mihamarabb vászonra kerüljön az öreg fiúk mozija, a tervek szerint 2017-ben! Ugyan még nincs rendezője a projektnek és a főszereplőkről sincs hivatalos infó, de Steven SeagalNicolas Cage és Clint Eastwood neve is felmerült. A szereplőgárdából eddig Stallone neve ami biztosnak tűnik és egyes pletykák szerint Hulk Hogen gonosz karaktert játszik majd. Azért Arnie-t és Willis-t jó lenne újra látni A feláldozhatókban!

a2fthe-expendables-4Az is kiderült, hogy a film forgatási helyszíne Kína és Bulgária lesz. A film a tervek szerint 100 milliós büdzsével készül el, hasonlóan az előző részekhez. Kíváncsi leszek mit tudnak még kihozni ebből a Sylvester Stallone féle nehéz fiúk akciózásából, mert a 3. rész nem szerepelt túl jól az Egyesült Államokban és alig 40 milliót kapart össze, viszont Kínában 78 millió dollárt hozott a konyhára.

Megosztás facebookon