asdf

Hivatalos címet kapott az Avatar 3. része

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: Variety
Leleplezték a harmadik Avatar-film címét a Disney idei D23 expóján. Az új Avatar-filmben régi és új szereplőkkel találkozunk – számolt be a Variety.

Az Avatar rendezője, James Cameron, valamint a film főszereplői: Zoe Saldaña és Sam Worthington pénteken a D23 expón felfedték a harmadik Avatar film hivatalos címét: Avatar: Fire and Ash (Avatar: Tűz és hamu).

avatar-fire-and-ash

Bár Cameron előzetessel nem rukkolt elő, de bemutatott néhány koncepciórajzot a filmből, többek között Neytiriről (Saldaña).

„Új kultúrák és helyszínek...sokkal többet fogsz Pandorából látni, mint amit eddig láttál. Ez egy őrült kaland és egy szemet gyönyörködtető látvány, de emellett nagyon nagy érzelmi tétje is van, nagyobb, mint valaha. Az új film nem az, amire számítasz, de határozottan az, amire vágysz” – mondta Cameron a bemutató során. „Igazi kihívásokkal teli terület lesz az összes karakter számára, akiket ismertek és szerettek.”

D23-Avatar-Fire-and-Ash

Cameron a Fire and Ash-t a 2022-es Avatar: A víz útja című filmmel párhuzamosan forgatta, amely az emberiség és a na'vi-k közötti háborút mutatja be. A Fire and Ash története nem sokkal A víz útja eseményei után folytatódik, amikor Jake és Neytiri találkozik a "hamu néppel", a na'vik klánjával, akik Cameron szerint jobban vonzódnak az erőszakhoz és a hatalomhoz, mint más klánok.

„Vannak új karakterek, egy különösen, akit szerintem szeretni vagy utálni fogtok” - mondta Cameron.

avatar2025

Oona Chaplin (Trónok harca) játssza a hamu népének vezetőjét, Varangot. David Thewlis (Harry Potter-filmek, Sárkányszív) és Michelle Yeoh (Minden, mindenhol, mindenkor) is csatlakozik a szereplőgárdához. Sam Worthington és Zoe Saldaña mellett a visszatér Sigourney Weaver, Stephen Lang, Kate Winslet, Cliff Curtis, Britain Dalton, Jack Champion, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass, Joel David Moore, Edie Falco és Dileep Rao.

 Az Avatar 3. részét a tervek szerint 2025 december 19-én mutatják be az amerikai mozikban.

Megosztás facebookon