asdf

Frank Darabont rendezheti a Hófehér és a vadász 2-t

A 2012-ben bemutatásra került mesefeldolgozás, a Hófehér és a vadász az előzetesek alapján egy sötét tónusú, látványos és szórakoztató fantasy filmnek nézett ki. Ám a minősége helyett inkább a kipattanó botránya miatt maradt emlékezetes.

A kasszáknál a lagymatag kritikák és a lesújtó nézői visszajelzések ellenére is jól teljesített, ezért hamar be is jelentették a folytatást, amelyre már sem Rupert Sanders, sem Kristen Stewart nem tér vissza. Egészen eddig a pillanatig csak találgatni lehetett, hogy ki lesz az a szerencsés, aki tető alá hozhatja a második fantasy kalandot. Bár a felek a megállapodást írásban még nem rögzítették, de már nagyon közel a megegyezés az egyik legjobb rendezővel, Frank Darabont-tal.

frank_darabont_hofeheresvadasz_2

Az Oscar-díjra jelölt rendező Stephen King egyik nagy ismerője és bizonyára rajongója, mert a thriller műfaj koronázatlan királyának művei közül megfilmesítette már a Halálsoront, A remény rabjait és A ködöt is. Frank Darabont mostanság a gyöngyvászon helyett inkább a kisképernyőn tevékenykedik: a nevéhez fűződik a hihetetlen népszerűségnek örvendő zombis-sorozat, a The Walking Dead.  

Snow-White-and-the-Huntsman

A Hófehér és a vadász 2. történetéről eddig csupán az derült ki, hogy Chris Hemsworth (Thor, Hajsza a győzelemért) lesz a főszereplő és Kristen Stewart maximum egy rövid jelent vagy cameo erejéig térhet vissza a folytatásba. Ami azért érdekes, mert milyen az a Hófehérke-film, amiben pont Hófehérke nem lesz benne? Valószínűleg a hiánya miatt senki sem fog mély depresszióba zuhanni.

Reméljük, hogy tényleg napokon belül bejelentik, hogy Frank Darabont ülhet bele a rendezői székbe, mert a zseniális rendező egyedi történetmesélő képessége teljesen új színt hozhat a fantasy filmbe.

A Hófehér és a vadász 2. várhatóan csak 2016-ban kerülhet bemutatásra.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon