asdf

Flash saját mozija vicces lesz!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Flash jó kezekben van. Az igazság ligája meghozta a népszerűségét; a villámgyors szupersrác és az őt életre keltő Ezra Miller egyaránt a nézők kedvence lett.
Flash nemcsak szuper, hanem nagyon vicces is, és a karakter emberfeletti képessége mellett igazán emberi marad: sokszor bizonytalan, ijedős, és eláll szeme-szája, ha egy híres szuperhőssel találkozik.
flash-directors
Egy ideig úgy volt, hogy talán maga Ben Affleck fogja megrendezni a hős saját filmjét, ám ő, úgy tűnik, kiszállt, majd Robert Zemeckis neve is felmerült, de végül ő sem felelt meg. A DC univerzum gazdái sokáig kerestek, mire – a Variety legfrissebb jelentése szerint – megtalálták az új jelöltet. És mindjárt kettőt: John Francis Daley és Jonathan Goldstein a Pókember – Hazatérés írójaként kerültek eddig a legközelebb a képregény-világhoz, rendezőként pedig főleg vígjátékokat csináltak.
game-night-2018
A 2015-ös Vakáció után a nagy sikernek jósolt, Rachel McAdams és Jason Bateman főszereplésével készült Éjszakai játék az ő irányításukkal. A Pókember – Hazatérés valamint a rendezők korábbi forgatókönyvei (köztük mindkét Förtelmes főnökök-film) egyértelművé teszik, hogy a készülő Flash-mozi nemcsak látványos, hanem vicces is lesz – amit rajongói el is várnak a villámsráctól.
 
Éjszakai játék/Game Night - Hazai bemutató: 2018. február 22.
Megosztás facebookon