asdf

Ezért nincs lány a Minyonok között

A Minyonok nyitóhétvégéjén óriásit robbantott a pénztáraknál, ami minden idők második legjobb animációs nyitóhétvégéjét produkálta az USA-ban. Magyarországon a rekordot eddig A szürke ötven árnyalata állította be 244 millióval, a Minyonok viszont 284.342.228 forintot gyűjtött 4 nap alatt. A Minyonok rendezője, Pierre Coffin elárulta a sárga kis lények legnagyobb rejtélyét.

A rendező a The Wrap filmes portálnak nyilatkozott, hogy miért fiú az összes minyon. „Azt látva, hogy mennyire bambák és hülyék tudnak lenni, egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogy a minyonok lányok is lehetnének.” - fogalmazott Coffin. Ez a kijelentés, ránk, nőkre nézve nagyon is hízelgő, de vajon mit szólnak ehhez a fiúk/férfiak?!minions_2015_00

A Gru-filmek és Minyonok-rajongók fejében már felmerült a kérdés, hogy vajon miért fiú az összes minyon és az utódnemzés miként valósul meg. Egyesek szerint a minyonok teljesen egyszerű emberekből készültek egy Minionizer nevű géppel, de más vélemények szerint a minyonokat egyetlen DNS-ből klónozták.

Megosztás facebookon