asdf

Ezért maradt ki Jeremy Renner az új Mission: Impossible-ből

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
A Misson: Impossible Fantom Protokoll készítése idején még élénk volt az az elképzelés, hogy legközelebb a szupercsapat egyik tagja, Jeremy Renner veszi át a főszerepet Tom Cruise-től, aki ezután már csak producerként jegyzi a franchise-t.

Aztán Cruise annyira belelendült, hogy maradt főszereplőnek a Christopher McQuarrie rendezte filmben. Ehhez képest Renner a most készülő hatodik epizódból kimaradt. Az ok prózai: a Marvel szuperhősös sorozata, amelynek egyik főszereplője, olyan feszített ütemben készül, hogy nem jutott ideje a Mission: Impossible-re. Ám ettől még visszatérhet egy későbbi epizódban, ahogyan Ving Rhames is hol eltűnik, hol felbukkan.

jeremy-renner-mi6

Ami az M:I 6-ot illeti, a stáb most fejezte be a párizsi forgatást, amit közös képpel koronáztak meg, stílszerűen az Eiffel-toronnyal a háttérben. A következő lépés annak a jelenetnek a felvétele lesz, amelyet Cruise tavaly egész évben gyakorolt, és állítólag űberelni fog mindent, amit valaha akciófilmben láttunk. Hogy miről van szó, az természetesen meglepetés.

Mission-Impossible-6-paris

Mission: Impossible 6. – Hazai bemutató: 2018. július

Megosztás facebookon