asdf

Ezért hagyott ki 6 évet a Bridget Jones sztárja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Régen láttuk Renée Zellwegert a mozivásznon, egészen pontosan 6 éve. Az Oscar-díjas színésznő most a Bridget Jones babát vár című vígjáték címszerepében tér vissza, de el tud számolni azzal az időszakkal, amikor távol volt a mozik közönségétől.

„Fejlődni akartam, ezért fedezékbe vonultam, és nekiálltam tanulni, nehogy 20 év múlva úgy ébredjek, hogy ugyanolyan naivan csodálkozom rá a világra, mint amikor elaludtam” – mondta a színésznő a Hollywood Reporternek adott interjújában. Zellweger elvégezte a Los Angeles-i Egyetem (UCLA) forgatókönyvíró szakát, és megírta egy tévésorozat pilotját – azaz beharangozó első epizódját –, amit a stúdió el is fogadott. A színésznő a távoli jövőben íróként képzeli el magát, bár nem tett le a filmezésről, de tudja, hogy a korosabb színésznők – ő most 47 éves éves – egyre kevesebb kedvező ajánlatot kapnak Hollywoodban.

bridgetjones_2016_02

Bridget Jones babát vár komoly dilemmát mutat be: kedvenc hősnőnk már megállapodott, de van elég baja így is. Most éppen nem tudja, ki az apja gyermekének. Mark Darcy (Colin Firth) és egy jóképű amerikai milliomos, Jack Quant (Patrick Dempsey - Grace klinika) egyformán számításba jöhet.

Bridget Jones babát vár/Bridget Jones's Baby – Hazai bemutató: 2016. szeptember 15.

Megosztás facebookon