asdf

Első képek Az igazság ligája forgatásáról

Ahhoz képest, hogy Zack Snyder-re nem jellemző a posztolgatás a filmjei kapcsán, az elmúlt napokban új képekkel örvendeztette meg Az igazság ligája rajongóit.

Még javában zajlik a film forgatása és csak jövő ősszel láthatjuk a DC-Warner munkáját, de kaptunk már ízelítőt az idei Comic-Con-ról és Zach Snyder, rendező is megosztott néhány képet a napokban a Twitter oldalán. A korábbi Jason Momoa féle Aquaman fotó mellett kaptunk egy képet Ben Affleck vagány Batman-jéről és J. K. Simmons-ról, aki Gordon felügyelőt fogja megtestesíteni, aki a fotón a kivikágított Denevérember jelző mellett ácsorog.

Justice League03

Justice League02

A színész már túl van a neki szánt jelentek forgatásán és jelenleg a pihenésre koncentrál.

„Várhatóan a stáb és a színészek 2016 végéig forgatnak. Én már befejeztem a munkát és amíg a szuperhősök Londonban dolgoznak, addig én végre a családommal lehetek. A legtöbb jelenetem Ben-nel volt, de az első Justice Leauge moziban nincs sok szerepe Gordon-nak! Csupán annyi, hogy bemutatják őt, valamint kapcsolatát Batman-nel.” - nyilatkozta Simmons.

Justice League01

A jövő novemberben mozikba kerülő filmben Batman (Ben Affleck) szedi össze a DC szuperhőseit, hogy együtt szövetségre lépjenek a gonosz ellen: Superman (Henry Cavill) és Wonder Woman (Gal Gadot) mellett Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher) is felbukkan. 

Justice League04

Az Igazság Ligája (Justice Leauge) első része Zack Snyder-től 2017. november 17-én debütál Amerikában, a második fejezetet 2019. június 14-re várhatjuk.

Megosztás facebookon