asdf

Díszdoktorrá avatják Vin Diesel-t!

  • Szerző: Simon
Dr. Vin Diesel – tessék ízlelgetni ezt a szó-összetételt, mert mától érvénybe lép. Az akciósztár május 30-án avatási beszédet tart a New York-i Hunter College végzősei számára, s egyben az intézmény díszdoktorává nevezik ki.
Az apropót az adja, hogy Diesel három évet járt az egyetemre irodalom szakra a nyolcvanas években, aztán Hollywoodba ment, hogy híres filmsztár legyen. Mi tagadás, sikerült is neki. Diplomát ugyan nem szerzett, de az általa elért eredmények feljogosítják a kitüntetésre. A Hunter egyébként a jobb amerikai egyetemek közé tartozik, számos híres művész és tudós tanult itt, és az egyetlen olyan amerikai felsőoktatási intézmény, amelyből két női Nobel-díjas indult a csúcsra, mindkettő orvosi területen.
dwayne_vin_fast9
Vin Diesel a Halálos iramban-sorozattal lett nagy sztár, a nyolc epizód összesen több mint 5 milliárd dolláros bevételt hozott. Előkészületben van a kilencedik rész, amely Diesel szerint még nagyobb durranás lesz, mint az előző. Addig még láthatjuk a széria két sztárját, Dwayne Johnson-t és Jason Statham-et a Hobbs és Shaw című akciófilmben.

Hobbs and Shaw – Hazai bemutató: 2019. augusztus

Halálos iramban 9./Fast 9. – Hazai bemutató: 2020. április
Megosztás facebookon