asdf

David Beckham szerepet kapott Guy Ritchie új filmjében!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
David Beckham régóta jó haverja az angol gengszterfilm legszellemesebb prófétájának, Guy Ritchie-nek, akinek a legújabb rendezése, az Arthur király – A kard legendája is azt fogja bizonyítani, hogy egy régi történet is lehet nagyon cool, és még egy lovagkirály is lehet nagyszájú, menő fazon.

A legújabb hírek szerint lesz még egy ok, ami különlegesen izgalmassá teszi majd a filmet: David Beckham. A focista ugyanis szerepet vállalt barátja rendezésében. Biztos az is a döntés mellett szólt, hogy Ritchie híres arról, hogy sztárt tud csinálni sportolókból: Jason Statham és Vinnie Jones is nála próbálta ki magát először, és különben is: régóta szállong a híre, hogy Beckham arra vágyik, hogy lovaggá üssék – most legalább a filmen kipróbálhatta ezt az érzést. Igazi szöveges szerepet kapott, ráadásul egy rettentő vágást a bal arcára és rohadó fogakat – bár az utóbbiakat csak a sminkesek segítségével.

david_backham_king_arthurEgy Kengyel nevű katonát játszik, és csúnyán összeakaszkodik Arthurral, vagyis Charlie Hunnam-mal. És mert az alkotók tervei szerint az Arthur király akár hat folytatást is kaphat, lehet, hogy ez még csak a kezdet: és Beckham bekerül Ritchie válogatottjába is.

Arthur király – A kard legendája/King Arthur: Legend of the Sword - Hazai bemutató: 2017. május 11.

Megosztás facebookon