asdf

Csizmás Kandúr és Croodék is folytatják a bolondozást

  • Szerző: Medve Pál
A DreamWorks animációs gépezete egy pillanatra sem pihenhet a Disney és Pixar stúdiók nyomása mellett, ugyanis a Shrek és Madagaszkár franchise kisebb lemaradásokkal küszködik. Az "egyedi" alapötletű Croodék és a Shrek spin-off Csizmás Kandúr is folytatásokat kaptak.

2017 karácsonyán újra szórakozhat az egész família a kőkorszaki család mókás kalandjai. A tavalyi első rész sikerei után bolond lenne a DreamWorks veszni hagyni a szépen fiadzó projektjét, fél éves csúszással bejelentették a 2017-es decemberi premiert, tehát Nicolas Cage, Emma Stone és Ryan Reynolds visszatér a szedett-vetett "ősember" család szerepében. A fő cselekmény szál még ismeretlen, de ez nem is probléma, mivel a név, az animáció és az időzítés sikeresen el fogja adni az animált filmet.

the-croods-600x300

A cukiság-faktor is tetőfokára hág 2018-ban, mert jön a Shrek legkedveltebb mellékszereplőjének második egyedülálló epikus szösszenete. Csizmás Kandúr (Antonio Banderas) a latin macsó-miau a középkori mesevilág rosszfiúinak újra a körmére néz Puss in Boots 2: Nine lives and 40 thieves-ben (Csizmás Kandúr 2: 9 élet és a 40 rabló?) 2018. november 2-án. Amíg a Disney az élőszereplős ötleteit az animációval ötvözi (Dzsungel könyve reboot, Into the Woods), addig a DreamWorks marad a jól bevált vegytiszta számítógépes megvalósításnál. Érdekes párhuzamok, valószínűleg az ikonikus rajzfilmstúdió már nem lát annyi fantáziát a 100%-ban CGI mozikban, így keveri a valóságot a digitális technikával.

Megosztás facebookon