asdf

Bruce Willis ötödik gyermeke megszületett

Május 5-én született meg az akciósztár ötödik gyermeke, Evelyn Penn Willis. Az 59 éves sztár és feleségének, Emma Heming-Willisnek már van egy közös gyermeke.

Emma Heming-Willis, egykori modell május 5-én, hétfőn adott életet kislányuknak, aki az Evelyn Penn nevet kapta. Emma Los Angelesben hozta világra a pár második közös gyermekét, egy egészséges kislányt. Az anya és gyermeke is remekül vannak.

bruce_emma_ emily (2)

bruce_emma_ emily (1)
Willis és Hemig 2009-ben házasodott össze, kislányuk Mabel Ray 2 éves. Bruce-nak első házasságából három lánya született: Tallulah (19), Scout (22), és Rumer (25), édesanyjuk Demi Moore.

bruce_emma_ emily (3)
A színész korábban elismerte, hogy az otthonában nem ő, hanem a felesége, Emma az úr, ő pedig mindig azt teszi, amit mond neki.

Emma egyszerűen remek nő. Nagyszerű. Csodálatos édesanya és komolyan nagyon okos, nagyon óvatos és én nagyon szeretem. Fiatalabb korában nagyszerű modellkarriere volt, látniuk kellene egy fürdőruhában. Ő a főnök és ő kettőnk helyett is elég okos, szóval én szinte mindenbe bele tudok nyugodni, amit csak kitalál. Kikérem a véleményét, sokkal inkább, mint bárki másét.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon