asdf

Az új Van Helsing-et a Mad Max inspirálhatja

Az Universal gépezete beindult. A 2014-es Drakula után, már az új Múmiát leforgatták, készülhet a Frankenstein, a Láthatatlan Ember és Van Helsing, a vámpírvadász is új köntöst kap.

Új információk szivárogtak ki a Universal szörnyfilm-sorozatának következő előkészületben lévő epizódjáról. A Van Helsing szintén a horrorhagyományokhoz nyúl vissza, tehát nem emlékeztet majd a Hugh Jackman és Kate Beckinsale neve által fémjelzett korábbi változatra. Az egyik forgatókönyvíró, Eric Heisserer érdekes dolgot árult el az új Van Helsing karakteréről: az biztos, hogy férfi fogja játszani és részben Mad Maxről fogják mintázni. Még nem tudni, melyik színész játssza majd a vámpírvadászt, de nagy nevet szeretnének szerződtetni, így Javier Bardem és Johnny Depp is szóba került már.

jackman_hardy

Az írók törekszenek arra, hogy minél különlegesebb karaktert hozzanak létre. Heisserer azt nyilatkozta, hogy George Miller világa nagyon megfogta őt és csak inspirálódik a Mad Max-ből, afféle útmutatóként.  "Lehet, hogy kicsit komikus akció-kaland lesz, de lehet, hogy nagyon sok horror jelenet lesz benne. Aztán majd meglátjuk, hogy mi történik a projekttel. Van Helsing karaktere esélyt kap arra, hogy Mad Max-hez hasonlóan minden nehézséget és borzalmat a maga (stílusos) módján vészeljen át."

van-helsing-mad-max

Megosztás facebookon