asdf

Az Öngyilkos Osztag új hőse

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A DC-univerzumnak új hőse van! Úgy tűnik, csatlakozik a csapathoz A Galaxis őrzői első két részének rendezője, James Gunn, miután ellentmondásos körülmények és nagy viták közepette elhagyta az őt híressé tevő sorozatot.
Hiába dobta a Marvel James Gunn-t (régi twitter bejegyzés miatt), a DC lecsapott a képregényes rendezőre. Immár hivatalosan is ő Az Öngyilkos Osztag második részének írója, aki szabad kezet kapott a történet alakításában, és bár az még kevésbé hivatalos, de jó esély van rá, hogy meg is rendezheti a nehézfiú (és lány) szuperhősök csapatának új kalandját. A világszerte több mint 750 millió dollár bevételt hozó első részben Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto szerepelt, és ők mind visszatérnek a folytatásban.
Suicide-Squad-Reboot-James-Gunn-Sequel
Az első rész rendezője, David Ayer azt nyilatkozta, hogy Gunn-nál nincs jobb választás a folytatás elkészítésére. Ráadásul még egy új, lelkes híve jelentkezett a rendezőnek: A Galaxis őrzői-ben Draxot alakító, korábban profi harcművészként ismertté vált David Bautista máris jelentkezett, hogy akkor ezentúl ő is inkább az Öngyilkos Osztag tagja szeretne lenni. Úgy tűnik, egyre jobb lesz a csapat!
Megosztás facebookon