asdf

Az Egyenesen át sztárjaiból majdnem orvos lett az életben

  • Szerző: Simon
  • Forrás: IC Press
Titokban mindenki mozisztár szeretne lenni. A szülei meg azt, hogy orvos legyen belőle. Legalább is ezt bizonyítja az az interjú, amit az Egyenesen át színészei együtt adtak.
A hátborzongató természetfeletti thrillerben négy orvostanhallgató kipróbálja, hogy milyen a halál: megállítják a szívüket, hogy egy-két perc múlva társaik újraélesszék őket. Eleinte csodálatos tapasztalatokról számolnak be, de lassacskán kénytelenek rájönni, hogy a halállal nem szabad packázni.
fan_flatliners_ninadobrev_20171206
"Többek között azért volt ilyen jó orvost játszani, mert az anyukám szerette volna, hogy orvos legyek. Úgyhogy nagyon tetszettek neki a fotók, amelyeken fehér köpenyben pózolok." – nyilatkozta a Torontóban nevelkedett, bolgár származású Nina Dobrev, akit a Vámpírnaplók-ból ismer a világ.
flatliners-remake-movie-10
"A vicc az, hogy az én szüleim is orvost akartak faragni belőlem. De amikor ezt mondták, én magamban már rég eldöntöttem, hogy színész leszek. Most legalább kipróbáltam, milyen lenne, ha tényleg orvos volnék…" – mondta Diego Luna, aki a csapat egy másik tagját alakítja.


Egyenesen át/Flatliners - Hazai bemutató: 2017. szeptember 28.
Megosztás facebookon