asdf

Az Assassin’s Creed-nek sikerül megtörni az átkot?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Lehet, hogy a múmiának átka van, de a filmes világban létezik egy másik, sokkal durvább átok: a videojáték-megfilmesítéseké.

Állítólag, minél népszerűbb a játék, annál kisebb az esélye annak, hogy a filmesek sikerrel adaptálják a mozinézők számára. Az Assassin’s Creed a világ egyik legsikeresebb játéka, úgyhogy a hamarosan a mozikba kerülő filmes változatnak van mitől félnie. De bizakodnia is van miben: Michael Fassbender, Marion Cotillard és Jeremy Irons elképesztően látványosan egyensúlyoz két világ között, és mutatja be a templomosok és asszaszinok évszázadok óta tartó küzdelmét.

Assassins_CampB_1000x1443_16EFassbender, aki nemcsak főszereplője, hanem producere is a filmnek, máshonnan veszi a bizakodását. Amíg újságírók nem kérdezték róla, nem is tudott az átokról.

marion-michael-sydney-Assassins

"Így utólag, visszatekintve kicsit meg is vagyok sértődve. Amikor a filmet tervezgettük, akkor persze senki sem figyelmeztetett erre. Amikor aztán egy újságírónak hála halottam róla, végignézem egy csomó régi videójáték megfilmesítést. Szerintem, az átok csak addig él, amíg valaki nem csinál egy igazán ütős filmet. Mi pedig, azt csináltunk. Szóval, meg fogjuk törni az átkot." – mondta a sztár, aki társaival együtt már Sydneyben és Berlinben is részt vett egy-egy zajos sikerű Assassin-premieren.

Assassin’s Creed - Hazai bemutató: 2016. december 29.

Megosztás facebookon