asdf

Alicia Vikander és Michael Fassbender kapcsolata egyre komolyabb!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Két éve a Fény az óceán felett című film forgatásán találkozott Alicia Vikander és Michael Fassbender, és a szakmai kapcsolatból hamarosan szerelem lett.
A filmben olyan párt játszottak, akik nagyon szeretnének gyereket, de nemigen akar összejönni. Remélhetőleg az élet ezúttal nem utánozza a művészetet, mert az Oscar-díjas svéd színésznő, Alicia Vikander (Ex Machina, A dán lány) gyereket szeretne Michael Fassbender-től, bár azt pontosan nem tudja még, mikor.
alicia-vikander-in-elle-magazine-september-2017
„Mindig is akartam gyereket, és biztos vagyok benne, hogy egyszer anya leszek. Ez lesz életem legnagyszerűbb élménye, amivel teljesen új fejezet következik majd.” – mondta az Elle magazin szeptemberi számában megjelenő interjújában. Ez a megszólalás igen ritkának mondható a színésznő esetében, aki nem szeret a magánéletéről beszélni. Az ír-német származású Fassbender még ennél is szűkszavúbb, rendszerint elnéző mosollyal nyugtázza, ha nem szakmai kérdést tesznek fel neki, és meg sem mukkan.
michael-fassbender-and-alicia-vikander
Fassbender-t legközelebb álomszerepben láthatjuk: lecsúszott, alkoholista nyomozót alakít a Hóember című thrillerben. Egy sorozatgyilkos után nyomoz, és fáradságos munkája közben rendszerint olyan helyzetekbe kerül, amikor nagyon megverik. A színész azt nyilatkozta, borzasztóan élvezte, hogy igazi lúzert alakíthat, aki azért végül össze tudja kapni magát. A film Jo Nesbo világhírű skandináv krimijéből készült.


Hóember/The Snowman – Hazai bemutató: 2017. október 12.
Megosztás facebookon