asdf

A Trónok Harca sztárja posztolt az új Kingsman film kapcsán

Ma már nagy divat a filmekkel kapcsolatos legfontosabb infókat a közösségi oldalakon közzé tenni, így tett a napokban Pedro Pascal is, aki a Kingsman folytatásában kapott szerepet.

A Kingsman: A titkos szolgálat 81 milliós költségvetésből készült és Amerikában 126,5 millió dollár bevételre tett szert, világszinten közel 275 milliót kaszáltak, összbevétele pedig elérte a 400 millió dollárt is. Nem csak a mozik pénztárainál robbantott a film, de a kritikusok is odáig voltak érte, így nem volt kérdés, hogy lesz-e folytatás. Sokáig találgatás övezte az első részben kivégzett Colin Firth által megformált karakter sorsát. A szuperkém nem érte meg az első rész végét, de már biztosak lehetünk benne, hogy a főgonosz Samuel L. Jackson lövése mégsem volt halálos. A Kingsman The Golden Circle című filmbe Colin Firth mellett visszatér Taron Egerton (Töki) és Mark Strong (Merlin) is. De szerepet kapott még Channing Tatum, Sir Elton John, Pedro Pascal valamint Julianne Moore és Halle Berry is. A napokban Pedro Pascal Instagramján tette közzé az alábbi képet, amely megerősíti Colin Firth visszatérését.

 

Hide behind Harry. #SafePlace #Kingsman2 #TheGoldenCircle

Pedro Pascal (@pascalispunk) által közzétett fénykép,2016. Júl 10., 05:59 PDT

A tervek szerint a 20th Century Fox 2017. szeptember 22-én mutatja be a Kingsman 2. részét. Az első nagyot szólt, reméljük a második is tud meglepetést okozni.

Kingsman - Az aranykör/Kingsman The Golden Circle - Hazai bemutató: 2017 ősz

Megosztás facebookon