asdf

A Rossz anyák maguk választhatták ki filmbeli anyukájukat

  • Szerző: Simon
  • Forrás: Freeman Film
A Másnaposok-trilógiát jegyző szerzőpáros tavaly megtörte a jeget és a női nem képviselőit, méghozzá a keményen dolgozó anyákat tette meg zseniális vígjátéka, a Rossz anyák főszereplőinek. A hatalmas sikert arató első részben megismert bevállalós anyatrió, úgy mint Mila Kunis, Kristen Bell és Kathryn Hahn visszatér a mozikba és megint szembe megy az árral, hogy a leglazább, legbulisabb ünneppé varázsolják a karácsonyt. A káoszt csak tetézi, hogy a saját anyáikkal is meg kell küzdeniük.
Az alkotók szabadkezet adtak múzsáiknak, mindenki saját maga választhatta ki kit szeretnének filmbeli anyukájuknak. Mila Kunis-nak Christine Baranski-ra esett a választása. „Azon gondolkodtam, ki lenne az a személy, akitől kissé zavarban érezném magamat. Egyből Christinre gondoltam. Írtam neki egy levelet, amiben azt ecseteltem, hogy jön a Rossz anyák a folytatása, és szeretném, ha ő játszaná el az anyukámat. Csak annyit válaszolt, hogy persze, benne van a dologban. Még a forgatókönyvet sem akarta elolvasni.” Kristen Bell már régóta jó barátságban van Cheryl Hines-szal, így nem is volt kérdés, hogy Kiki nyomulós anyukájának szerepére tökéletes választás lesz. Kathryn Hahn-nak pedig régi vágya volt, hogy Susan Sarandon-nal játsszon egy filmben. „El sem hittem, amikor igent mondott. Susan egy istennő, egy legenda. Persze, hogy a filmbeli karakteremet, Carlat is lepipálja a lazaságban. Imádtam minden közös jelenet.”
rossz_anyák_karácsonya_01
Mila Kunis az interjúban azt is elárulta, hogy mindkét film igazi terápia volt a számára. „Az első filmet a kislányom születése után forgattam. Nem volt nehéz Amyt eljátszanom, mert akkor teljesen úgy is éreztem magamat, ahogy ő. Csak a családomra, a kislányomra fókuszáltam, hogy minden tökéletes legyen körülötte. Egyedül akartam irányítani, és közben magamról teljesen elfelejtkeztem. És jött ez a vígjáték, ami rádöbbentett, mennyire fontos a barátnőkkel töltött idő. Persze ehhez kell egy tökéletes pasi, aki mindenben támogat. Az enyém ilyen.”
mila-ashton-kids-
Milának és férjének, Ashton Kutcher-nek azóta már megszületett második gyermekük, Dimitri, aki decemberben lesz 1 éves. A sztárpár tudatosan neveli a csöppségeket, ezért is teremtették meg azt a hagyományt, hogy idén nem vesznek nekik ajándékokat. „Tavaly is csak a nagyszülők halmozták el őket felesleges dolgokkal. Azt sem tudják mit jelent ez az egész. Mikor Wyattnek (3 éves kislányuk) a Mikulásról meséltünk, teljesen kiakadt és nem értette, hogy mit keres egy idegen a házunkban, aki a kéményen mászik le.” – tette hozzá nevetve a színésznő. „De komolyan, azt szeretném, ha tudnák milyen érzés, ha valamire nagyon vágynak, hogy annak értéke van. Egyelőre ők még nem várják el, hogy mindenféle játékkal halmozzuk el őket, csak azért, mert ünnep van. A nagyszülőknek is kiadtuk az ukázt, ha nagyon muszáj, akkor max. egy apróság, a többi tárgyat pedig egy jótékonysági szervezetnek ajánljuk fel.”

 
Rossz anyák karácsonya/A Bad Moms Christmas - Hazai bemutató: 2017. november 9.
Megosztás facebookon