asdf

A legszerencsésebbek már látták Tim Burton új filmjét

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A legszerencsésebb filmrajongók a múlt csütörtök délutánt a Hollywood Boulvard-on töltötték, valahol a legendás Chinese Theatre előtt.

Ott volt ugyanis Tim Burton, hogy tenyerét és talpát cementbe nyomja: egy kis ünnepség keretében örökkévalóvá tett kéz- és láblenyomatát ezentúl Hollywood szívében fogják őrizni. Az eseményre Burton számos barátja és kollégája ment el, Johnny Depp-et (Burton kedvenc színészét) is odavárták, és természetesen megjelent Eva Green, akit az ünnepelt szintén kétszer is rendezett már. A szóvivő a régi munkatárs, Wynona Ryder volt, a néző között felbukkant Martin Landau, Colleen Atwood és Deep Roy is jelen volt. 

tim-burton-min02

A még ennél is szerencsésebbek pedig befértek az ünnepséget követő exkluzív vetítésre is, és majd három héttel a hivatalos premier előtt megnézhették a legújabb, állítólag rémületes varázslattal teli Burton-rendezést, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-t.

Vandorsolyom_jelenetfoto (6)

Erre a vetítésre előre kellett regisztrálni, és a hatalmas mozi meghökkentően hamar megtelt. A film első nézői ugyan megígérték, hogy nem teszik közzé benyomásaikat, de a fotók alapján izgatottan és elégedetten távoztak a különleges vetítésről…

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei/Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, hazai bemutató: 2016. szeptember 29.

Megosztás facebookon